Autobusová

Autobusová

Anotace: ***

Jen tak mi vrčíš
Do spánku
Zbloudilých zasněných
Červánků

Už umím usínat
I bez tvé péče
Vracím se, protože
Do bot mi teče

Bojím se zhrzených
Divokých šelem
Však tobě se postavím
Odvážně čelem
Autor Jenne, 24.06.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm...dobré.Prostřední sloka obzvlášť.

08.07.2007 13:09:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí