Až budu...

Až budu...

Anotace: ...

Až ze mě bude pták,
svobodný a dravý,
možná se začnu radovat,
když z výšky uvidím svět.

Až ze mě bude motýl,
lehký a krásný,
květiny možná budu milovat,
a nebudu po nich šlapat jako teď.

Až ze mě bude mráček,
samotný a bílý,
možná ráda lidi uvidím,
když neucítím jejich bolest.

Až ze mě bude anděl,
vznešený a spásný,
možná budu chtít pomoct vám,
už nebudu zahořklá a zlá.

Až ze mě bude popel,
jemný a nebeský,
možná pochopím proč jsem žila,
a proč tuhle báseň, píši jen já sáma.
Autor Viviana-Mori, 24.06.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí