Pro prababičku...

Pro prababičku...

Anotace: Pro toho nejlepšího človíčka jakýho jsem kdy poznala,pro človíčka,kterej mě vychoval,pro človíčka,kterej zažil to co málokdo a přesto byl šťastný,pro človíčka,jehož srdce bylo doopravdy ze zlata,prostě pro mojí babičku,jediného človíčka bez chyby

Pro mě navždy zůstaneš vším
co mohla jsem si přát,
to ty jsi ten člověk
kterého každý musel mít rád.
Kéž jednou budu taková
jako ty jsi byla,
kéž mě potká tvoje moudrost
tvoje ohromující síla.
Vedle tebe každý znamenal všechno,
v porovnání s tebou neznamenal nic,
je spousta lidí který hrozně miluju
ale tys pro mě byla vždycky víc.
Vím,teď ses jen trápila
a nechtěla jsi žít,
tak doufám,že tam jsi ráda
když už máš svůj klid.
Stejně přežiješ v mém srdci
pro mě tady budeš dál
zůstaneš dál Člověk s velkym Č
i když bůh už mi tě vzal.
Zemřelas ve spánku a bez bolesti
přesně tak, jak sis to zasloužila
vím, tvůj věk byl vážně krásnej
i tak bych dala vše za to, abys tu dál byla!
Doufám, že jsi s námi byla šťastná
věděla jsem že to jednou musí přijít
i přesto jsem doufala,že budeš tu se mnou až do konce:)
já vím,musím konečně přestat snít.

Víš v noci jsem se probudila
a viděla,jak tvá duše k nebi letěla.
Babičko moje,buď tam prosím šťastná!!!!
A promiň,že pláču:(vím,že bys to nechtěla...
Autor mosquito, 24.06.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dojemné,vyznání od srdíčka..

08.07.2007 00:42:00 | Medvídek@..

Moc pěkné, také mi před Vánoci přesně den odešla moje prababička, byla přesně taková jakou jí popisuješ. No možná máme něco společnýho:) Jen tak dál, krásně vyjádřeno

25.06.2007 16:59:00 | Nikollillinkaa

Máš štěstí, že jsi poznala a štěstí, že jsi ji měla

25.06.2007 14:27:00 | whiolet

Dojemné vyznání...

24.06.2007 19:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí