Lepší, než zažít okamžik lásky, je celý život protrpět...

Lepší, než zažít okamžik lásky, je celý život protrpět...

Anotace: O ženě, která věřila v lásku a našla bezcitnost... Tohle mě tak napadá, když slyším o ženách, které si vzaly tyrany. Jen doufám, že mě to nepotká, musela bych ho zabít... V kategorii 'život' protože je to bohužel jeho součástí...

Věřila jsem svému citu,
podlehla jsem očím tvým.
Odešla do tvého bytu,
od té chvíle jenom sním.

Netuším, kam zmizely,
ta láska, štěstí, soucit.
Snad se jenom ztratily,
nemohly přece skončit.

Koukám do zdi, přemýšlím,
co vše se tak rychle změnilo.
Třeba to ještě vymyslím,
co naše štěstí zkazilo.

Zvedám se, do koupelny mířím,
v hlavě myšlenky mi víří.
Tohle kdyby jsme věděli,
třeba šanci lásce bysme nedali.

A třeba dyli, pak však -
skončili právě jak teď.
Vždyť na chvíli jsme štěstí poznali,
a doufali, že je pevné jak zeď.

Nebylo.
Moje láska odešla,
hned jak poprvé mě praštil's.
Cestu zpět už si nenašla.
snad jsi jí příliš vyplašil.

V co doufala jsem před pár dny,
teď splnilo se v horror.
Příliš jsem ti věřila,
čekal mě jen teror.

Víš, co udělám?
Já napustím si vodu.
K čemu tohle mám?
To zaručí mou svobodu.

Ta malá věc,
to šílenství.
No tak, uvěř přec,
dnes krví se vyplatím...
Autor Mania Dardeville, 24.06.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí