Dějepis

Dějepis

Anotace: Dějepis mě baví ale letos sme měli jednu učitelku no a prostě nastali problémy:) tak sem si musela pro náladu napsat básničku:) Heh

Dějěpis, tak ten mi nejde,
komu na tom sejde?
Naučit se ho musím,
mě to nejde,nenuťtě mě, prosím!

"České národní obrození"
"Ježíšovo zrození"
Všechna data od mínusu,
nedostani za to ani pusu!

Učím se ty žvásty pořád,
ale myšlenkami jsem mnohem dál.
Nemám v tomto směru žádný řád,
každý učitel by se mi smál!

Do hlavy to neleze,
zjistila jsem že učit se nelze.
Jsem dutá jak díra od datla,
zítra budu říkat o učitelce jak si na mě smlsla!

Už toho mám dost,
jdu to zkusit znova.
Dostávám z toho zlost.
Těším se, až přijde učitelka nová.

Ještě zítřek dějepisu,
ještě jedna těžká zkouška.
Zapíšu si to do mého spisu,
jaká to byla pro mě velká fuška.
Autor Kirsten, 24.06.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja to ale zvládla a nakonec sem dostala na vysvígu za tři!!!:)

13.08.2007 04:36:00 | Kirsten

Bíša : no já mám děják ráda :) a už sem dozkouzsena takze pohoda!!!

25.06.2007 12:57:00 | Kirsten

Nezoufej, záleží na kantorovi, budeš mít dějiny opět ráda...

24.06.2007 22:59:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí