Mráz v duši

Mráz v duši

Anotace: ..už starší (2006)..

Lidé jsou na sebe občas krutí,
a přec je na světě něco málo krás.
Já cítím závan labutích perutí,
duší mi jako šíp prolétl mráz.

Všechna ta bída a utrpení,
jde člověku z nitra ven.
Nikdo však nemá pochopení,
a tak se duše ublížených,
zatáhnou, jako šedý den.
Autor Emmijasek, 25.06.2007
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, pamp_elka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi to napsal a těší mě o to víc že dokážeš tak vše vycítit.))

16.06.2010 14:13:00 | carodejka

jo, pěkná

08.05.2010 20:10:00 | pamp_elka

basnička pěkná,dnes jsem jí oběvil

05.04.2009 17:10:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí