Už ne!

Už ne!

Anotace: zvlaštní nálada

Nějak se mi celý svět točí...
Prý sejde z mysli, když sejde z očí.
to tak!
Z očí jsi sešel, to pravda je...
Ale v mysli jsi pořád! Do háje!

Dvě plata morfinu už v sobě mám
a tu bolest snad utiší...
A slyším všechno
Hlasy, smích, kroky od myší...

V ruce láhev rumu
no jo, žal se zapít musí!
Piju... piju... piju...
Mám zimnici a kůži husí!

Už ne!

Ale vždyť mně se tenhle život
skončit nechce!!
Já si ho chci ještě užít,
aspoň tak lehce...

Už ne!
Je pozdě!
Je ko..n..e...c!
Autor IAmAfraid, 25.06.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná, i když tvůj zvláštní vykřičníkový styl mě poněkud vytrhává z dění ...! :)

26.08.2007 16:35:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí