Co je život?

Co je život?

Anotace: ...

Co je život?
Proč je nejcennější
Když jej nikdo nechce?
Spojení dvou duší?
Zásah vyšší existence?
Zázrak?
Pro živé nechtěný dar
Pro mrtvé poslední vzpomínky

Začátek?
Konec?
Stvoření k zániku?
Autor Adelaine, 26.06.2007
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí