Horská dráha života

Horská dráha života

Anotace: Tak přijďte se povozit.A zjistíte že je možná pro co žít.Možná

Vzestup a pád.
Není čemu se smát.
Životem jde blázen jen.
Na horské dráze začíná nový den.
Nahoru a dolu.
Smrt,láska a sten.
Sedí u jednoho stolu spolu.
Není však krásné být blázen jen.
Na celé kolo se smát.
Po každém vzestupu přijde nový pád.
Znova vzestup.
Tak proč se bát.
Život je jaký je.
Někdy slunce, jindy závěje.
Autor Plato, 26.06.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzestup a pad, ano takova je cesta zivotem, moc hezke.

27.06.2007 09:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí