konec nikoho

konec nikoho

Anotace: když už není poč...

Duše mě bolí,i srdce.
Kouřem mám prohnilé plíce.
Ta bolest a žal.
Tak prázdným místem se můj život stal.
Nemám sílu už žít dál.
Ani abych svému trápení konec dal.
Roztrhnut ve dví.
Není vždy tak pevná věc jak se jeví.
Je zlomen meč jimž paladin byl.
Jediným úderem by jej ďábel zahubil.
Však na venek jsem zůstal,čím jsem byl.
Verše lásky v skřeky se mění.
Noční můrou sen se stal.
Stojím nad propastí teskně sám.
Prázdnotou naplněn po okraj.
Není nic.
Neděje umírá.
Smrt jásá raduje se.
Zvítězila.
Autor Plato, 26.06.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je báseň plná beznaděje.Dobře napsaná.

19.07.2007 10:19:00 | s.e.n

Působivé

26.06.2007 12:47:00 | Esty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí