Maryšovská perleť krapatých křídel

Maryšovská perleť krapatých křídel

Anotace: možná že kdyby to kafe nebylo vod žida, moh tu ještě bejt ;-) (Apropos, včerejšek nebo zítřek?)

Lepší je nic neříkat nechat vyplynout
jako řeku závratí pod Perlovkou
děkovných zítřků zarytých pod kůží
nic???
Proč rozhazuješ růže po zahradě
kde nové dny nerostou
proč stojíš u zábradlí
proč mluvíš před aulou
tohle je swingtime
podivná doba protiřečí
podivnejch lidí
slov
není stvořená pro dva
pro nikoho kdo chce víc
než má
ani pro mě a pro tebe
pro něj

až zas budeš v mém ZAHRADNICKÉM
světě utíkat před sebou
nezapomeň
že růže cos ve mně zanechal

mají OBROVSKÝ TRNY

a tíži slov včerejšího světa
jako resumé všeho ostychu
kafe od žida
Autor Jasmin de Paris, 26.06.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No já mám tvoje slova rád, šak víš :)

26.06.2007 15:41:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí