Lehká úvaha o dokonalostech tvého těla

Lehká úvaha o dokonalostech tvého těla

Anotace: nikdy víc už to tak silné nebude..ne

Víš některý chvíle nesmyješ odlakovačem
a odhodláním
A taky jsem to cítila..strašně moc!
A jestli bys to popsal jednou větou??
Zmiz mi z očí,bláznivej matematiku!
Nepopsal..

Když strháš z kytky všechnu její krásu
co ti zbyde?
Upřímnost?!
Přítomnost?!
Možná že pravda..

Ale teď mi řekni a to zcela upřímně
a může být tma!
a může pršet.. strašně moc! jako má touha
se dotknout absolutna
jako když ve mně pohřbíš své tělo
tak morbidní a krásné zároveň
jako nekonečné moře
nebo myšlenky nelacinných lidí
řekni co uvidím až budeš nahý
a zranitelný!
a nezkrotný!
a vášnivý!

Teprve pak mi zůstane něco
velmi křehkého
to neuchopíš v dlaních!
něco tak jemného co pod přívalem
silných slov ztrácí svůj pel
jako kytka v rozechvění tvých
akrobatických prstů

Zůstane mi tvé světlo
co ve mně
dokonale září
Musím na to stále myslet..
na ten letmý moment
kdy vykřičím nahlas
co vím
že už nic nebude nikdy takhle
opravdicky

DOKONALÉ
Autor Jasmin de Paris, 26.06.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já svůj vzkaz našel, doufám že ty též.)

22.07.2007 13:22:00 | Art Brasi

... lehkost v psaní !

26.06.2007 17:02:00 | Alci

Ahojky...Rád jsem tě zase četl :) Hodně duchovní báseň, řekl bych...a super. I myšlenkou i tebou použitými "obrazy" - Paráda. Měj se krásně

26.06.2007 15:35:00 | Ahimsa

To vím..mám na to papíry (a tušku :-) )

26.06.2007 13:10:00 | Jasmin de Paris

však víš...

26.06.2007 12:53:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí