Voda

Voda

Anotace: ..

Jsem voda
tvým pohledem nabitá
jsem sklenice
po okraj nalitá

čekám trpělivě
až tvé rty se smočí
pomalu vychutnám si
pohled do tvých očí

zblízka.
Autor Euka, 27.04.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí