Vyletět si životem

Vyletět si životem

Anotace: :(

Na křídlech vážky, proletět oknem ven,
cítit jen vítr a krásný letní den,
Vidět jen svět, který se krásný zdá,
letěl bych hned, však sen můj umírá.

Z rozlomených křídel, sny se vytrácí,
duše má je hřídel, co se potácí,
jak strojek bez mazání, jak strojek bez mastí,
hrozně mě to trápí, snad umřu bolestí.

V jedinečném okamžiku, sny se schovají,
a pak v tichém vzlyku mění se a bdí,
snad ten život, který pluje, bude nádherný,
do přístavu vpluje bez bouří v moři poklidným
.
Autor Ďábel sám, 26.06.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

26.06.2007 21:39:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí