Vlááááďa Šmicer + Slavie Praha

Vlááááďa Šmicer + Slavie Praha

Anotace: Musím se Vám přiznat....jsem slávista...doporučuji ať si to přečtou hlavně teda Slávisti.Ale nebojte,na Spartu taky něco vymyslím... ;-) (ale pěkný to nebude!!!)

Vláďo...prosím zůstaň náš,dyť to u nás dobře znáš...
Vláďo...dyť už jsi tu kdysi hrál,už v mých 6 letech jsem se na tebe dívával.
Od té doby mám srdce sešívané,tak zas pomož naší slavii milované...
Chtěli bychom tě tu vidět zas, po té co dáš gól slyšet tvůj hlas.
Dyť náš dres ti přece sluší,kustod ti ho už na věšáku suší.
Určitě i ty máš velkou touhu, tak prosím podepiš co nejdřív tu naši smlouvu...
Když jsi tu byl naposled,to uteklo celý století, my s tebou teď zlomímé Ligy Mistrů prokletí....
Vlááááááááďa Šmiiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeer,slyšíš? stadionem se nese...s tebou nám štěstí zas titul přinese....
A že v derby sparťanské bučení tě znervózní?Kašli na ně,jen náš tým je famózní...
Autor Hejňa, 27.06.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak vidím že tatu básničku moc lidí nečte.A jak říkala tady kámoška o tom že se nedostanem do Ligy Mistrů...Slávisti i neslávisti nevěřte ji,ona ráda kecá...Tento rok to vyjde postoupíme do ní a konečně získáme titul!!A uzavírám toto téma!Jo a pro ty, kterým ode mě nepřichází sms.NEMÁM kredit...až bude tak se všem známým ozvu.

29.06.2007 16:31:00 | Hejňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí