Prázdninová

Prázdninová

Anotace: Krátká ale v tuto dobu se hodí...

Když noc pomalu končí,
nový den zas začíná...
starý den se s námi loučí,
pomalu slábne a umírá...
Sluníčko měsíc nahradí,
bude znovu krásný den,
zítra začínají prázdniny,
tak rychle všichni ven!!!
Tak jsme to zas v té škole přežily,
od zítřka zákaz učení,
přeji všem aby si prázdniny hezky užily,
konec písemek a dalšího mučení...
Autor Hejňa, 28.06.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí