Bahnohrátky

Bahnohrátky

Anotace: takové žížalí blues

Na obloze unavené přeblankytnou modří
rodí se a houfují šedobílí obři
rodí se a houfují než se změní v kapky,
žížaly se radují,budou bahnohrátky.

Rajská hudba buší
do žížalých uší
derou se ven jak
závodní posádky.

S rozkoší se válí v rozmokvané hlíně
první,druhá pátá,osmá,vidím to jak v kině
třetí,čtvrtá,šestá válejí se taky
a přejí si ať jim dlouho vydrží ty mraky.

Slaví deště příval
-zaslepenost žížal-
nevšimli si jak se
blíží gumáky.

Rybář klidně sbírá ty růžový červy
ti vší silou prchaj nechce se jim do konzervy
"Nechce se nám z hlíny",říkaj bez vytáčky,
"Život venku ten má pro nás všelijaký háčky.

Až potkáte rybáře
řekněte mu do tváře
ať si koupí tu návnadu
za kačky.
Autor stepy, 28.04.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí