Konec i začátek

Konec i začátek

Anotace: konec devítky... není to jednoduchý, lidičky ze třídy mi budou chybět, ale všichni musíme jít dál...

Voda plyne, svět se točí, hvězdy svítí, slunce nehasne
Život jde dál, noha nohu mine, krok za krokem.
Vždyť vzpomínka se jen tak nerozplyne, ani s tímto rokem ne.
Kráčí jeden, kráčí druhý, třetí spěchá, čtvrtý se plouží, ale všichni pláčí.
Neumírá svět, nemizí obloha ani rosy lesk.
To jen ta slza na chvíli zakryla oblaka a proměnila v tmavošedý svět.
Umírá kus mého života, končí tato krásná etapa...
I Tobě...
Až se svět otočí a kapesník Nám slzy osuší, otočme se a srdce na chvíli vraťme do dob Základní školy.
Teď však dejme prostor tomu novému, co se rodí.
Vím, některé to i bolí, ale vzpomínky, Ty zahřejí!
Autor Ishtar, 28.06.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzhůru do dalšího života...

28.06.2007 20:35:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí