Kapky deště

Kapky deště

Anotace: No co k tomuhle říct? Taková lehká improvizace prostě jsem napsala to co mě v jednu chvíli napadlo...

Sedím tu sama
zahrádka malá
chytám do dlaní kapky deště
za zády ozve se: Ty jsi tu ještě?

já si lehnu , roztáhnu ruce
kapky deště po mě stékají
a náhle, jde to dost prudce
tvoje pohledy se s mými setkají

lehneš si vedle
spojíme ruce
necháme kapky stékat do dlaní

lehneš si vedle
jde to dost prudce
moje slzy se s tvými setkají
Autor Smeraldina, 28.06.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí