pošťák nebo zubař?

pošťák nebo zubař?

Anotace: to je asi jedno

Válka je tady
válka je zde
útěk do ráje se nepoved

Na zeď vystříkla z člověka krev
Pošťák se stal vrahem.
Člověk se stal kazem.
Pošťák se stal zubařem.
Zub byl zdravý
zubař si jen ledabyle odplivl ven.
Tuhle situaci musí řešit každý den.

Situaci mu vyřeší fén.
a taky voda
a taky vodivost
a taky to, že už nebude zrůda.

A tak přemyšlí zcela rozvážně
udělat či neudělat.
Přičítá plusy, odečítá mínusy.
Chce odejít pryč.

Jde ven se projít
auto narazí.
Už nemusí žít v dualitě.
Už nemusí se rozhodnout.
Podvědomí rozhodlo.
Nemusel ven, kdyby nechtěl.
Autor Nesmyslnost, 28.06.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vynikající dílko.Jednoduchý možná, až stupidní, ale nemá to chybu.:)))

30.06.2007 14:54:00 | Lipschowski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí