smávání

smávání

Anotace: bílé.

Na sněhových pláních
hledám své panáčky z cukru
/tály mi někde v africe
mé vlaštovky srdcové,/

eso z rukávu
vytáhl pan klaun

zasmál se vesele,
jak smávají se andělé,
s bílou tváří

řekl: Tady jsem.

Panenky z vlaštovek
tály mi za zády
/nikde v africe/
smáli se velice
panáčci srdcoví

a hutnou řečí vesmíru
/kde "tady" je slovo čokoládové/
prohlásili bíle
"jsem"
Autor Franti, 29.06.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je taková cukrářská... ale líbí se mi, je svým způsobem chytře postavená

04.08.2007 23:18:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí