Důsledek

Důsledek

Anotace: toho

Nenávidím ji
a jeho miluju
pořád se mi o nich zdá
jak spolu spí
proto fetuju

Radši než abyc umírala touhou
tak strašně bych chtěla být s ním
aspoň chvíli pouhou
sama užirám se trápením

Jak moc bych chtěla všechno napravit
nebo se v čase vrátit
v krásných chvílích se zastavit
v jeho náruči štěstím se klátit

Málem už jsem skončila
ale je to tu zas
z toho jak se kolem něj točila
mi po celém těla běhal mráz

Jak strašné je přihlížet co se se mnou děje
já už své tělo neovládám
a ona se jen směje
tamu jak zničila život nám
vlastně jenom mě
Autor Jarra Wen, 29.06.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí