Jsme jenom Ty a Já!

Jsme jenom Ty a Já!

Anotace: Poslední dobou jsem zanedbával Literu obec čtenářskou, komentářům spíš čas svůj dával, tam napřel jsem pozornost svou! Zejména čarodějky díla měla na mne vliv veliký, tam se má múza projevila, k nim psal jsem svoje veršíky! Vracím se zpět!

Když blaženost mnou proudila,
dal jsem se spoutat láskou Tvou,
Ty v srdci mém jsi zasila
tu svoji setbu šalebnou!

A náhle připadám si jiný,
mám touhu naplno jen žít,
ve věcech citů byl jsem líný,
teď milencem chci skvělým být!

Tebou jen duše moje žije,
Tvé jméno volá srdce mé,
kouzelný pocit harmonie
nalézám jen v náruči Tvé!

Beru si, Lásko, co mi dáváš,
mé srdce je teď rovněž Tvé,
řekni, že také touhou strádáš?
Že chutnají Ti rety mé?

Že Tvoje něžná holoubátka
pod dotykem mým ztuhnou hned,
že do mne jsi též blázen zkrátka...
Zvlhla jsi...Skvělá odpověď!

Bláznivě toužím s Tebou splynout,
srdce jedno jsou dávno již,
v té vášni nemůžem se minout...
Jsi tolik sladká, Lásko! Víš?

Polibky Tvé jak oheň pálí,
kráčím Ti, milá, v ústrety!
Svět zdá se náhle být tak malý...
Jsme v něm jen my dva. Já a Ty!
Autor Kozoroh 1, 29.06.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je krása,moc se ti povedla

19.08.2007 11:16:00 | Aluna

Moc pekne.... inspirace a fantazie Te zasahla a to je velmi skvele.

29.06.2007 23:41:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí