Netající sníh

Netající sníh

Anotace: Tohle mě napadlo včera, když jsem popíjela svůj oblíbený čaj...byl to prostě tok myšlenek, tak snad se vám to bude aspoň trochu líbit. :)

Netající sníh

Přemýšlím tu nad hrnkem čaje
O sněhu který netaje
Ač zdá se to být nemožné
Bude to převážně pro zámožné

Takový netající sníh
To by byl panečku přepych
Jaro, léto, podzim, zima
Lyžovalo by se a nehrozila rýma

Však ale vynalézt se ještě musí
Kdo chce ať to pro mě za mě zkusí
Nový objev by to byl
Se světem by pěkně zatočil

Netající sníh 2,50 kilo
Panečku to by se žilo
A jak ten čaj dopíjím
Uvědomím si že vlastně sním
O věci která blbostí se zdá
Ale aspoň mozek mi zaměstná
Na chvilku chvilinku jen
Aby se mi o tom pak zdál hezký sen
Autor Dragita, 30.06.2007
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí