Maminka

Maminka

Anotace: je to strašně blbý... a eště blbější a vůbec se mi to nelíbí... no co=)

Už zase čeká na rohu,
tamta dívka mladá.
Z tílka jí vylézají záda...
a proč tu čeká na rohu?
Chce si snad hrát na bohy,
či dalšaího muže ulovit?
To rozhodnout tu já mohu,
Ona si jen pro své dítě domov žádá.

Tak proč tu stojí na ulici
a mužům nohy ukazuje?
Mateřství jí to zakazuje...
Proč neunikne svojí kleci?
Teď bez pomoci tu zůstala,
musí o syna se postarat.
Teď zákazíky zrevizuje
a pak položí se na polici.

Proč skončila tu takhle sama?
V dešti, ve tmě - opuštěná.
Chtěla jen to, co káždá žena.
Být pro své dítě dobrá máma.
Klouček doma zas sám spinká,
ve snu volá na tatínka.
Tatínek však žádnou tvář nemá,
tatínek je jenom fáma.

Když před ní auto zastaví,
ona do něj naleze,
řdič je na parkoviště doveze.
Když muž se před ní postaví,
myslí na peníze co bude mít,
zas bude se synkem chvíli normálně žít.
V tom ostrý je záblesk nadnese
a přelud se dvěma životy se roztaví.

A klouček doma stále spinká
a ve snu myslí na tatínka
a na maminku.
Autor Mišpule, 30.06.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí