Smrtihlav

Smrtihlav

Anotace: Nedělá rozdíly

Smrtihlav

Na ruce jsi měl smrtihlava
seděl ti na bílé rukavičce
bál ses,aby snad neznečistil
svojí přítomností tvoji modrou krev
víš,ty nejsi princ,hrabě,šlechtic
je úplně jedno,kdo jsi
jakou "barvu" má tvoje krev
/stejně tě dostane../
sleduj!
černá ti tvoje rukavička
původně bílá jako sníh
připomínající pannu ochranitelku
neochránila tě
je pozdě
umíráš
/tak vidíš,pózére../
Autor mOBSCENE, 30.06.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo ti co udělal? ze všech básní cítím naštvanost jak cip...

02.07.2007 14:14:00 | Dreamer.max

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí