Život..

Život..

Anotace: ..

Vždycky jsem si přála ho potkat.
Hledala jsem,čekala a těšila se.
Pak najednou v davu
se naše oči setkaly.
Srdce mi buší,
vím,že je to on.
Musím něco udělat.
Ale co?
Co mu řeknu?
Jen chvilku přemýšlím.
Už vím!
Zvedám hlavu a chci se rozběhnout,
ale není kam.
Už jsme se minuli.
Tiše a smutně odcházím!
Autor Zlatičko, 30.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, tohle také znám, ale lidé se znovu potkají ...

08.10.2007 08:14:00 | NikitaNikaT.

Ten pocit znám:o) a děkuji za návštěvu u mě...

30.06.2007 22:26:00 | STIMPRE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí