Ze-mě

Ze-mě

Anotace: Ani nevím, kdy to vzniklo, ale je to tady.

Slunce svítí jasně.
Kvítí voní.
Pivo sládne.
Já ti píši básně.

Měsíc sítě splétá.
Zpívám cvrčkům,
zpívám sově,
která kolem létá.

Mraky v dálce plují.
Vítr fouká,
listí padá.
Ve stínu zatancuji.

Země slabě úpí.
Trpí za nás,
stále chřadne.
To jsme vážně tupí?

Zvěř se z lesů ztrácí.
Města hroutí,
kytky hnijí.
Uder se nám vrací.

Co točí se svět,
níčíme jej,
zabíjíme,
není cesty zpět
Autor Venite se stále směje, 30.06.2007
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám tip, "eko - povzdechy" jsou fajn, hlavní je jen nesedět a dělat! A to věřím, že to tak u tebe i bude:-)
Tak zkusme zastavit, to co se dá...

21.02.2009 21:57:00 | kikis

Někdy není cesty zpět-hlavní je nelitovat...

14.05.2008 19:53:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí