Vyznání starému příteli

Vyznání starému příteli

Mám Tě rád,
můj starý příteli.

Vlastního otce mně
vynahradíš.

Nesoutěžíš se mnou,
nehádáš se ,
rád si se mnou
promluvíš.

Cítím váhu Tvého
moudrého slova,
vím, že je čas,
se k Tobě přivinout,
cítím Tvou laskavou duši
a jsem Ti mnohem blíže
než kdo tuší.

Je mně s Tebou dobře,
ten pocit málo znám,
potřebuju Tvou oporu cítit,
pak nejsem na světě sám.

Prosím Tě, nezapomeň
na mne, až budeš stár,
mé kroky se derou k Tobě,
tak měj mě rád.
Autor devcatko z jetele, 01.07.2007
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí