Život je boj

Život je boj

Anotace: Pokus o volné verše.....

Buď básníkem, sluhou, králem
Buď čím uznáš za vhodné
Stejně jednou skončíš na dně
Na dně jámy hluboké

******

Žij svůj život jak se ti zlíbí
Žij ohledy neměj na druhé
Musíš dýchat za každou chvíli
S tebou se nikdo mazlit nebude

******

Život je boj to uznej sám
Život jak proradná coura
Já slzy z toho v očích mám
A pomalu kupředu se šourám
Autor UNDEAD, 01.07.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to tě přejde tyhle "pesimistické nádechy"...

01.07.2007 10:43:00 | Rybí_kost

Verš se mi líbí. Je-li volný nevím.Z básně dýchá pesimismus.

01.07.2007 09:15:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí