Na život a.....

Na život a.....

Anotace: .......prosím o hodnocení.....

Nemocniční chodba,dlouhá a ponurá
všude kolem jen ticho
a tam na konci zelené dveře
za nimi pomalu klesají víčka malé Věře
kdysi tak usměvavé Věře

Proč už se tak jako dřív nesměje
dívka se dvěma culíky
drží se posledního kousku naděje
na smích už nezbývá sil

Stojí teď na startu životního závodu
záleží to jen na ni
s rozhodčím nelze uzavřít dohodu
hop nebo trop pro malou dívku s culíky

Přijdou jí pomoci
lékaři sestry i promář
lze ale vyhrát nad takovou nemocí
to ještě neví, snad....

Na sále bojuje celý tým
společně s malou Věrou
té se vše rozplynulo v dým
te´d má už jen strach a touhu žít

Nemocniční chodba dlouhá a ponurá
všude kolem jen ticho
tam na konci zelené dveře
a za nimi se pomalu otvírají očka malé Věře
Autor seeeta, 01.07.2007
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: AndyKo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasný námět...pěkná...Andy

30.12.2008 22:58:00 | AndyKo

chybí mi tam rytmus...

01.07.2007 19:24:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí