Motýl

Motýl

Anotace: ...:)

Motýl

Letí motýl krajinou
Hledá květinu jedinou
Která by ho okouzlila
A navždy jeho život ochránila

Letí motýl krajinou
Kde nejhustší je les
Letí motýl krajinou
Kde leží malá ves

V té vsi květin je přemnoho
Málo však pro všechny, dost pro jednoho
Všichni přihlížejí, jak motýl květinu hledá
Když tu na chrpu modrou sedá

Květina přijala ho vlídně
Jako nejlepšího přítele
Své okvětní lístky nabídla mu klidně
Ať si na nich motýl ustele

Tak motýl našel květinu
Jako každý tvor svoji rodinu
Štěstí, láska a pochopení
Na denním pořádku jsou
Když jsou spolu sami dva
Bát tmy se nebudou
Autor Dragita, 01.07.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sen..díky :)

02.07.2007 16:48:00 | Dragita

Pěkné,jako ten let motýla. Hezky se čte.

02.07.2007 15:58:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí