Předtucha

Předtucha

Anotace: Tušení je věc kterou bysme měli poslouchat a pokusit se změnit to co nám radí. Pokusit se to změnit dřív než bude pozdě.

Nebe je blankytně modrý
A zvony odbíjí
Víno je stále lepší a dobrý
Obavy mě zabíjí.
Čára dozadu uhání
Vrány v příkopě leží
Srdce strach nahání
To vše je života peří.,
Bolest a žal
Stále štěstí ničí,
Život si raději vzal
Jen krev však křičí
Rána za ranou bolí
Stokrát a ještě další,
Jedna tě jistě skolí
Zadupe tě falší.

Tušení jenž jsi měl,
Srdce ti svíralo v okovech
Stále varovný zvon zněl
Hlasitěji v posledních dnech.

Na srdci leželo břímě
Řezalo jako damascenské nože
Zničilo tě jako lid v Římě
Neulehl jsi klidný na své lože.

Předzvěst něčeho zlého
Tížila jako smrt přicházející
Lámalo kusy srdce tvého
Kusy tebe milující.
Tušil jsem špatný den
Modlil jsem se k Bohu
Aby to byl zlý sen
Aby mi nebral moji touhu.

Všechno mi vzali.
Na nic se nezeptali.
Všechno co jsem chtěl a co si přál.
Proč jsem se předtím bál?!!!
Autor Prousan77, 01.07.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí