Peníze.....cesta ke štěstí??????

Peníze.....cesta ke štěstí??????

Anotace: Jakou mají cenu peníze???

Peníze, cesta ke štěstí????

Když snítko do oka mi vpadne,
Mé srdce velmi rychle zchladne,
Nezájem tvůj ladným shledám,
Ve své duši bolest hledám.

Když do oka mi srdce spadne,
A má bolest skončí se,
Pak vystřízlivím velmi rychle,
Když slovo řekneš –
Trápím se!

Když bolest prostoupí mou krásu
A já hledám v tobě spásu
Ty prázdný jako duch se zdáš
Ty prázdné srdce, to vím, máš

A náhle umírám
Já v sobě
A nevěřím nikomu,
Nejmíň tobě!

Ach, trápím se,
A ty to nevidíš,
Když mne stíráš,
Mně štěstí závidíš,
Peníze jsou pro tebe vždy
Na prvním místě, to vím,
Alespoň nás zabezpečíš –
A o zázemí stojím…
Fakt, že lásku s tebou
Nikdy nezažiju,
Ten fakt v tomto životě,
Snad, milý, přežiju..

A z bolesti stvořené
Rybníkem svých slz dál plavou
A všichni muži doufají,
Že v nich našli snad tu pravou…
Dívky, které milují,
Pravou lásku, ryzí,
Dívky, kterým vy budete
Navždy zcela cizí…

Vidíš, jak se obětuji,
Nemohu říct: Nemiluji,
Vidíš, jak se marně snažím,
Sebevědomí své srážím

Topím se ve své bolesti!
Peníze….cesta ke štěstí???
Autor Ammazonic, 01.07.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš,docela ti rozumím...

01.07.2007 20:58:00 | Anastacia-Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí