Blahopřání

Blahopřání

Anotace: xxx

Chtěla jsem Vám napsat k svátku
báseň pěknou jako louka:
pampelišky v trávě kvetou
cvrček písničku si brouká...

chtěla jsem Vám napsat k svátku
báseň svěží, jako ráno:
slunce vstalo usměvavé
v beráncích má rozestláno...

chtěla jsem Vám popřát větou
prostou jak to polní kvítí
v lánu vlčí máky kvetou -
rým se ale těžko chytí

můj verš to je neposeda
nezkrotím ho, chtěj jak chtěj -
Jinak se to říci nedá:
přeji všechno nej-nej-nej!
Autor koloušek, 01.07.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký přání... oslavence by určitě potěšilo...

01.07.2007 21:45:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí