PŘEDMÁJOVÁ

PŘEDMÁJOVÁ

Anotace: .... :-)) přeji všem krásný měsíc lásky! (nebo raději celý život :-))

Byl pozdní večer, první máj …..
tuhle báseň já odněkud znám!
Do srdce se vryla ta slova známá,
která nám zanechal K.H.Mácha.

Celou věčnost, stále, zas
hrdliččin zve ku lásce hlas
a borový háj,
bude dál vonět každý máj!

Proto vy, co lásku máte,
co ji v srdci ukrýváte,
dejte tomu druhému znát,
že jste to vy, kdo ho máte rád!

Vždyť láska je jako pohlazení,
nad lásku v životě nic hezčího není,
láska je ten krásný cit,
který každý by měl mít!

Otevřete své srdíčko!
Vpusťte do něj májové sluníčko!
Ať paprsek lásky krásný,
zasáhne každého, aby byl šťastný!
Autor Dalimila, 29.04.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí