SEN..??

SEN..??

Anotace: ..

Mám velký strach…
Obepíná mě chlad…

Venku temno před bouří,
černá oblaka,
černá jako plíce kuřáka…

dusím se úzkostí,
studený stisk ruky na tváři,
zjizvený obličej,
poznamenán stářím…
plamenem,ozářením…

je mi ho líto…

jedna dvě…
je blízko….snad

…je Fredy Kruger vrah…??
Autor Lonely, 02.07.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fuuuj kuřáci, cigárko mňam :-)

02.07.2007 12:44:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí