prší...

prší...

Anotace: ...tomu, s kým jsem prožila nejzvláštnější chvíle života na základě náhod...

prší. a už nepotkávám tě v zastávce jako prvně,
kde jsi čekal. možná na mě.
prší. tisknu kecky v dlaních a skáču do kaluží.
na cestě.
já - zoufalý blázen.
prší. bosé nohy kousek po kousku oťapkávají.
deštěm smáčenou asfaltovou zem.
prší. v duchu tančím sambu uprostřed cesty.
miluju ten zvuk dopadajícího deště.
prší. beznadějně toužím. v dešti potkat tě chci.
jako tenkrát.
jednou, dvakrát, ještě.
prší. prstem v prázdnu kroužím.
z bludných kapek tvořím slova.
hloupá a pošetilá.
prší.
(nevím).
vím.
(nechci).
chci.
aby se i ta zvláštní láska k tobě.
ve mě.
navždy smyla.
Autor Livie, 02.07.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je skvělá..

05.07.2007 19:01:00 | Mango-Holka

ňuf @-/--

05.07.2007 18:48:00 | Maxwell z Keldu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí