Grapefruit

Grapefruit

Anotace: co zkousneš

dává si na čas
hořkost
když jím svůj grapefruit

zapatlaná
šťávou
lepí se smůla
všichni jen rukou mávnou
a řeknou
umyj se

nejhorší je
rozkousnout pecky kus
pak už je všechno za námi

a čekáme
na nový citrus
Autor edita K., 02.07.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná myšlenka, chtělo by to malinko si pohrát s koncem.

03.07.2007 10:07:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí