Má Zem

Má Zem

Anotace: Báseň o prostoru, v němž se pohybujeme.. O prostoru, který je často jiný, než jaký by snad podle nás měl být..

Do ticha měkké kroky,
chybí mi krůpěj citu,
večer tam vedle louky,
prší na cvrččí notu.

Kde jsem?
Je to má zem?

Padá déšť na slabou duši,
kdesi tam kde tráva vlhne,
má samoto nastraž uši,
slyš - možná i s tebou pohne.

Kde jsem?
Cítím zvolna dýchat svou zem.

Snad vidím barvu tmy,
v malé jiskře ohně,
snad slyším - jsme tu my,
v horkém rudém víně.

Kde jsem?
Někde mezi nebem a peklem
dlí má zem, jejíž srdce ještě bije...
Autor Husky, 02.07.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow! Fakt hustý a to nepíšu z kamjátství

13.07.2007 02:37:00 | SirPsycho.sexy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí