Žít v představách

Žít v představách

Anotace: nevim...no...trochu fantazie..bylo by to krásný

Zavři oči a nech se vést,
do světa,kde bys ráda žila,
tam nemusíš své břemeno nést,
vždyť o tom jsi si kdysi snila.

Na konci duhy najdeš zlato,
a v lese lesní víly,
tak pojď a dej mi ruku na to,
neváhej už ani chvíli!

Tak pojď se mnou a pospěš si,
na místo plný blahobytu,
než sundaj všechny kulisy,
a ty zas poznáš realitu!
Autor Sana.sorrow, 03.07.2007
Přečteno 279x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím... me dostal ten hard konec.. ;) really

03.07.2007 10:43:00 | Vell

krásný

03.07.2007 10:31:00 | min.inka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí