Sebevražedkyně

Sebevražedkyně

Anotace: Neřešte to sebevraždou, všechno se dá vyřešit...

Skočila....
...jakmile dopadla....
nebyla již mezi živými.
Nesvět ji přijal do svých rukou.
Byla již bez starostí,
ale těm, co ji měli rádi
je nadělala...
Autor Tomáš Přidal, 03.07.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí