Hey lidi

Hey lidi

Anotace: psaní ovlivněno hudbou?

Dobrý čas si schovejte
na špatnou chvíli
až zas vyletíte skoro z kůže
rozčarovaní
Až si zas přečtete nějaké "dílo".

Svůj hněv si ukrýjte
nebude ho teď potřeba.
Až někdy.Kdo to nebude od vás čekat.
Nebudete aspoň za máslo.

Najděte svoji cestu.
Neříkejte, ale kde je.
Překvapte okolí, nezávislostí,
neskutečnou opilostí.
Ohromte je jejich vlastní hloupostí.
Autor Nesmyslnost, 04.07.2007
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, LisSe
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

21.10.2010 12:29:00 | Unyle Pěl

The doors

04.07.2007 11:53:00 | Nesmyslnost

tak se na ně musi!!

(to by mě zajímalo, jakou hudbou to bylo ovlivněno...)

04.07.2007 11:41:00 | synthetic darkness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí