Budu pohřben zaživa do rakve ve tvaru kolovrátku

Budu pohřben zaživa do rakve ve tvaru kolovrátku

Anotace: Když člověk zapomene, že před měsícem napsal něco takového, tak nezbývá nic jiného, než zase hodit jednu zlatou rybku do moře...

/
/
/
Pár loudavých plamínků
zbylo mi v očích
..s tím už si ani cigáro nezapálím
/
tři malé děti
utopené v aquaparku
hrají si teď v rakvi z marcipánu
a co když..
u oltáře posedávám
v náruči mi tlejí mrtvolky dětí
Uplakánek - první
Pampeliška - druhé
a já - to třetí
/
Pár dobráckých slziček
zbylo mi v očích
..s tím už ani hřbitovní svíčky neuhasím
/
/
/
Autor Trapné děťátko, 04.07.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jen kolovrátku zpívej...
a svíčky můžeš nechat hořet.

07.07.2007 18:19:00 | lidus

oh, dokonale morbidní:))

05.07.2007 10:13:00 | synthetic darkness

uf =-O ... obdivuju tu malou hrstku lidí, co dokáží psát tyhle texty =-O ...

05.07.2007 10:03:00 | Zuz.

to nechápu... vysvětli ;-)

04.07.2007 23:36:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí