Opustit

Opustit

Anotace: ....ten zvláštní pocit z opuštěných míst..

Opustit

Po bílém papíře,po parketách
Za pár týdnů roztrhne se
Rozpůlí ho nůžkami

Za okny v mém pokoji se dívají….
Cizí oči

Židle i kohoutek je prak
…potkají se jinde

Vysvlékám si šaty ve svém
….v cizím pokoji
Autor mateska, 05.07.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí