ČARODĚJKA

ČARODĚJKA

Anotace: je pro jednu takovou skvjelou holčinu..ty víš!!!

na oblohu padá tmavá Deka,
temno klesá nízko k zemi,
po tváři již neteče mi Řeka,
jazyk můj už není němý.

kladno - to je to město,
chladno - v mém srdci je těsto,
snadno - nevzdám se přesto..

jsi má nejjasnější Hvězda na obloze,
vždy když tě vidím, radostí skáču po jedné noze
a vím, že šance má nevypadá jinak než-li stroze.

jsi má zářivá Čarodějka,
co úsměv má velice svůdný,
jako když do hlavy mě píchne včelka
a já jsem jen neřád zrůdný.

Čarodějka, jenž umí jediné Kouzlo -
mé srdce k tvému brzy sklouzlo,
vyčaruj mi nás dva spolu,
budem létat shora dolu.
Autor disorganized chaos, 05.07.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne to Kladno... kde je tak chladno...

19.07.2007 23:56:00 | carodejka

Mooocinky pěkný :-) Jsem unesena :-D

10.07.2007 12:21:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí