Tichej útěk...

Tichej útěk...

Anotace: ...nikam*** je to o ničem..jenom to prostě.. chtělo ven...

/Tichej útěk/
pod okny koukáš na hvězdy
vždyť jim máš pořád co říct
než přijde hloupý ráno…

***

Snídáš slzy a celej den
jenom tak… prostě
jseš
sem tam chytneš zlomený pírko
a doufáš,
že si pro něj někdo přiletí

***

na čele máš vyryto
„zůstaň“
kdyby Tě náhodou neslyšel
…je to směšný…
nikdo tu pro Tebe nedýchá
a přesto
nepřestáváš doufat, i když víš,
že zítra to bude
zase stejný

***
Autor MishaX, 05.07.2007
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..zas bude sluníčkově..uvidíš;o)

05.07.2007 19:59:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí