Písně ...

Písně ...

Anotace: možná se vám to bude zdát trochu neohrabané, nepsalo se mi lehce ... význam pochopí pouze jedna dušička ...

P R O K L E T Í je již za Tebou,
krajina kde jenom vládl mráz,
nahradí teď louka plná krás.
Tančí spolu v objetí,
necítí se v zajetí...

K R V A V É . P S A N Í
doručila mi poštovní paní.
Jeho obsah vroucně hřeje,
pisatelka si snad trochu přeje
aby plameny sežehly duši mou...

T A K O V Á . J A K Á . J E
a jiná nebude.
Malá, pihatá, i kdyby kulhavá,
Její krása uvnitř spočívá,
knížku citů si pročítá,
hledá recept na lásku...

Tvoje S R O V N Á N Í
jsou tak sladce hravá,
opravdová, kouzelná.
Srdíčko v rytmu tančí,
a prstíky s klávesami tančí...

B E Z . K Ř Í D E L létám,
B E Z . Š A T Ú kráčím,
B E Z . B O L Ú pocítím.
Cestou k vrcholu,
prachem i kamením
mířím za Tebou...

T A N E C . S . T O R N Á D E M
zažíváme dnem i nocí.
Tep rychlý a rychlejší,
spoutaní žít nedovedou,
touží po volnosti ptáků,
krajinou se proletí...

T O B Ě svoji vnitřní krásu dávám,
ničeho se nyní neobávám.
Slova, která v písni plynou,
hučí jako mořský příboj,
zahalen v jemný závoj,
tančím s nimi v objetí...
Autor vapiti, 05.07.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z té básně sálá taková uvolněnost:
P R O K L E T Í je již za Tebou,
krajina kde jenom vládl mráz,
nahradí teď louka plná krás.
Mám rád tyhle verše,kde se zpívá o lepších časech!:-)

06.07.2007 19:08:00 | Chancer

souhlasim s Bíšou:) je to mocinky hezky i basnickove:)

06.07.2007 01:38:00 | Kirsten

I kdyz ma duse davno neciti, tva slova vzkrisila vzpominky na to, ze kdysi letmymi okamziky snad prozivala aspon kouskem, cipeckem to same. Sice z jine strany pohledu, ale prece .. vsak cit byl mi ukraden a ja smim jen v zablescich vecnosti, diky tve basni, chvilkove s "citem" zit. A to prave kdyz procitam jednotlive verse .. za tu pomoc dik ;)

05.07.2007 22:26:00 | Analisieren

I druzí tu krásu a něhu pochopí...

05.07.2007 16:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí