Setkání?!

Setkání?!

Anotace: Poměrně složitý. Snad to je alespoň trochu k pochopení.:)

SETKÁNÍ…

Sedí a sleduje pád vodopádu.
Hádám na co myslí, když v tom skloní hlavu.
Co se jí honí hlavou? Co skrývá?
Nevím, není to poznat. Často takovou tvář mívá.

Průhledná slza jí po tváři teče,
před vzpomínkami ale neuteče.
Vzpomínky nelze jen tak vyplivnout,
Utkví vám v hlavě, a míhají se vaší tmou.

Každý den ji takhle sleduji,
Znám ji, ale takovouhle si ji nepomatuji.
Dříve neměla šedou barvu kůže,
Ale vím, že ona za to nemůže.

Z rudých úst jí bílé špičáky čnějí,
Je snad anděl? Ne, takhle přeci nevypadají.
Ze zad rostou jí blanitá křídla,
Tohle nemůže být ani víla.

Její vlasy jsou černé jako noc,
A v očích se jí leskne jen zlost.
Dříve jinak vypadala,
A hodnější mi připadala.

Co se jí asi mohlo stát?
Já mám svou verzi, chcete ji znát?
Ten tvor se tady zčista jasna objevil,
Odvedl ji, a její tělo i duši zohavil!

Často se ptám, jestli vůbec chtěla,
Aby se dotkl jejího těla.
Rád bych chtěl celou pravdu znát,
Ale bojím se, že si mě nebude pamatovat.

Možná, že by mě poznala,
A možná by mi nic neudělala.
Vždyť jsme strávili tolik času spolu,
A sedávali jsme u jednoho stolu.

Já jí mám pořád velmi rád,
A vždycky za ní budu stát.
Právě jsem se odhodlal,
Jdu za ní, už nemůžu čekat dál.

Cože? Jestli ji stále miluju?
Samozřejmě, je to moje sestra! Vždycky budu.
Autor Vitae, 05.07.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: vox animi
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadherne:")vice nedokazu rici...emoce,laska,tva moc slov a versu...proste...neim nedokazu rici vice

05.02.2008 10:40:00 | vox animi

Mě se to líbí:o)Všechny otázky nemusí být vždy zodpovězeny.Svět by potom ztratil svoje kouzlo.

20.07.2007 10:45:00 | Lukáš Sláma

Je to špatné. Myšlenka ? Netuším co chceš říci. Je snad tvá sestra upír !? :)))
Ne, nemá to jiskru, lehkost. Špatná forma.

05.07.2007 21:36:00 | cz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí