Nevinnost sama...

Nevinnost sama...

Anotace: ...neexistuje

špinavá myšlenka
pomalu se plouží
den obrátil se na záda
slunce se topí v louži

jak malý brouk leze
po stěnách našich srdcí
lidé sedí v leže
a knězi klečí nazí

po dvouproudové silnici
na disku kol aut se točí
celý svět má motanici
výprask na holou nestačí

vzdušnou čárou nad oblohou
přiletí až do dřezu
kde ani chlorovanou vodou
nesmeješ tu nákazu

nebe pojišťovna nezaručí
na kolech bez sedel
jeptišky touhou skučí
půjdou proto do pekel

a všechny modelky
chtějí světový mír
nemluvě o dětech ze školky
co nejedí plísňový sýr

už k nám jede na trakaři
veze ji čert s kopytem
špinavá myšlenka mír vždy zmaří
vypočítá rovnici
mezi dobrem a zlem

den obrátil se na záda
chce se mu spát
idea o čistotě je rozbourána
špinavé myšlence musíš se vzdát
Autor edita K., 05.07.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavilo a překvapilo mě to.

06.07.2007 11:40:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí